Skip to main content

Werkwijze

Eerste behandeling

Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben we een intakegesprek, zodat ik een duidelijk beeld krijg van uw eventuele klachten. Indien nodig doe ik functie-onderzoek om de aard van de klachten te beoordelen.

Aantal behandelingen

Eventuele klachten zijn vaak niet na één behandeling verholpen. Het aantal behandelingen en de frequentie ervan, hangt af van de aard van uw klachten en het doel dat u voor ogen heeft. De mate van verbetering verschilt per persoon en per klacht. Per behandeling bekijken we samen of en wanneer een volgende behandeling nodig is.

Hygiëne en kleding

Ik stel het zeer op prijs als u opgefrist (het liefst gedoucht) op mijn massagetafel ligt. Tijdens de massage draagt u prettig zittend ondergoed, dat gedurende de behandeling aan blijft. Voor de dames het liefst een bh met sluiting op de rug.

Algemene voorwaarden

Om de massage zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk New Balance een aantal Algemene Voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat u bekend bent met deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.